Italiano English
Студио LaStrega работи с продукти на
Glynt
glynt.com

В салон ЛаСтрега заточваме клещички за маникюр и педикюр.

Фризьорско студио La Strega

“Когато работата ти носи удоволствие - ти не работиш а се забавляваш!”. Под това мото минаха години труд и усърдие за да стигнем днес до тук. Стдио “La Strega”отвори врати за своите клиенти през 2002 г. През всичките тези години салонът претърпя развитие със своите хубави и не толкова хубави моменти. През всичкото това време ние натрупахме опит и от “прохождащи” и неуверени, успяхме здраво и стабилно да стъпим на крака. Развихме се до сегашното ниво. Постигнатите резултати ни дават увереност да продължим да подобряваме обслужването и да въвеждаме новостите в професията. И всичко това в името на клиента. Което обаче съвсем не означава, че смятяме да спрем дотук.

Салонът е малък и кокетен и зарежда само с положителни емоции. Ние нямаме дълга и бурна история, но имаме своите верни клиенти и се стараем да се грижим за тях и да ги превърнем в свои приятели. Усилията ни са насочени към задържане вниманието на всеки наш клиент, защото всички вие сте важни за нас.

Щастливи сме, защото в този свят на конкуренция ние работим с добри и мили хора, които превръщат работата ни в удоволствие. През годините студио “La Strega” се насочи към грижа и поддържане на косата в идеален вид. Грижата за косите на нашите клиенти се изразява в диагностика, консултации и много видове маски и стимулация за растежа на косата, защото красивата коса е признак на добро здраве и самочувствие, а нашата цел е да ви накараме да се чувствате точно така.

Заповядайте при нас да ви поглезим и разтоварим от напрегнатото Ви ежедневие.

Отварянето на салона нямаше да бъде възможно без подкрепата на Кръстю и Маргарита Желкови и Емил Яначков.